WordPress

WordPress Temaer

Kilde: Wikipedia

WordPress er et open source blogsystem og CMS skrevet i PHP.

Der er både mulighed for at installere plugins, skifte tema og tilføje tags til sine poster.

Systemet er p.t. det mest udbredte i verden og er oversat til mange sprog, herunder dansk. Det anvendes til at formidle indhold i artikelform eller som debatfora hvor brugere kan tilføje en kommentarer.

I Danmark tilbyder mange hosting-udbydere såkaldte 1-klik-installationer med WordPress, hvor brugeren med et tryk på en knap får en færdig installation på sit domæne. Dermed slipper brugerne for at installere systemet manuelt. I de senere år er WordPress blevet selvkørende med automatiske sikkerhedsopdateringer, som sikrer, at indehaveren af bloggen altid har den seneste softwareversion uden at skulle sætte sig ind i de nærmere tekniske krav.

Med årene har flere kommercielle udviklere og virksomheder udviklet temaer og plugins som brugerne kan tilkøbe for at øge funktionaliteten. Størstedelen af alle plugins er dog gratis og leveres og vedligeholdes af uafhængige udviklere.

Udgivelse uden kendskab til programmering

En af grundene til at wordpress er blevet så populært som det er, er at indholdet kan skrives og udgives af personer der ikke har kendskab til programmering. Readaktøren eller administratoren logger ind i backend, som er et område på siden der kræver brugernavn og adgangskode. I backend skrives indhold i en webeditor, hvor der kan foretages formatering af tekst, og indsættes billeder. Når indholdet bliver udgivet, bearbejdes det af wordpress og publiceres i frontend, der er den del af siden brugerne kan se.

Man kan sige at wordpress er et program, der skriver programmeringskoderne for en, så man ikke behøver at være programmør for at udgive indhold på nettet.

Download WordPress Temaer fra WebSiting.Dk i WebShoppen

Kontakt os venligst for yderligere info.


StoreFront fra Woocommerce

WooCommerce Storefront is an intuitive & flexible, free WordPress theme offering deep integration with WooCommerce. It’s the perfect platform for your next WooCommerce project.

Download Temaet her… StoreFront fra Woocommerce, eller Læs mere om Storefront på næste Side.